Complete interieurstofferingen voor boten

Bootkussens

De oorsprong van onze meubelstoffeerderij ligt in de scheepvaart waar W.F.G.L. Schröder in 1938 is begonnen met het stofferen van zitmeubelen voor de grote vaart. Wij zijn trots op onze historie en ons ambachtelijke vakmanschap. Onze showroom en het atelier hebben altijd in Amsterdam gezeten. De laatste jaren zijn wij gevestigd in de waterrijke Zaanstreek. Door vele vragen vanuit onze vaste klantenkring hebben we onze roots weer opgepakt. Sinds 2007 is de zaak van Doron Overmars en heet het bedrijf ‘Meubelstoffeerderij Schröder & Overmars’.

Komt u ons vakmanschap ervaren?
Door onze kennis van zitcomfort zorgen wij ervoor dat uw boot, naast dat deze een luxere uitstraling krijgt, ook nog eens heerlijk zit. Al ons werk is maatwerk. We stemmen graag één-op-één met u af wat voor u belangrijk is, u bent dan ook van harte welkom in onze showroom aan het Rak in Westzaan. Hier kunt u stoffen bekijken en diverse kussens proberen. We werken met verschillende leveranciers en gebruiken onder andere stoffen van Vyva Fabrics, de Sunbrella collectie, echt leer, skai en kunstleder.

Wij maken kussens op maat voor alle soorten boten: jachten, zeilboten, speedboten, consoleboten, rubberboten, visboten, sloepen en kajuitboten. Benieuwd naar een persoonlijk voorstel? We stellen graag een offerte voor u op!

Ons werk

Bekijk onze projecten